Dit is het doosje van de iPhone 7

Auteur: , 2 Reacties
Doosje iphone 7

Dit keer wordt niet de voorkant afgebeeld, maar de achterkant van het toestel.

Nog maar één nachtje slapen en dan wordt de iPhone 7 onthuld. Hoewel we al veel weten over Apple’s nieuwe telefoon, is sommige informatie nog niet bekend. Zoals het doosje waarin de iPhone 7 verpakt is. Daar is vandaag verandering in gekomen. Fransman Steve Hemmerstoffer heeft namelijk het doosje van Apple’s nieuwe vlaggenschip gelekt.

Opvallend is dat de achterkant van de iPhone 7 op het doosje staat afgebeeld. Bij de vorige iPhone-modellen werd altijd de voorkant van het toestel afgebeeld. Maar aangezien uit bijna alle geruchten blijkt dat de iPhone 7 qua formaat gelijkt blijft aan de 6S, is het ook niet heel verassend. Dan zouden beide doosje niet meer te onderscheiden zijn. Nu wel, de iPhone 7 krijgt in vergelijking met de 6S namelijk weer een plattere camera en de antennestrepen gaan verdwijnen.

Nog even geduld tot het allemaal officieel is. Woensdag vanaf 19:00 lees je op Apparata alles over de onthullingen op het Apple-event.2 reacties

ik kan niet wachten op 8 september als jullie beginnen te speculeren over de iPhone 8
Ze zetten de achterkant maar op het doosje in de hoop dat mensen het verschil nog kunnen zien. Met een plaatje van de voorkant kan je dat wel vergeten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).