Dit is hét ideale toetsenbord voor BMW M-fans

Toetsenbord in BMW-stijl
Liefhebbers van BMW M-Power opgelet: dit toetsenbord mogen jullie niet missen.

Je had het wellicht al gezien, maar dit mechanische keyboard is verlicht in de kleuren van het BMW M-logo. We gaan ervan uit dat de maker behoorlijk wat tijd in zijn creatie heeft moeten steken, maar het resultaat mag er zijn. Toegegeven: je moet je ogen er een beetje voor dichtknijpen (zie de foto hieronder), maar gaaf is het voor de liefhebbers van Beierse bolides zeker.

Toetsenbord in BMW-stijl

In onderstaande video zie je hoe ook jij je toetsenbord een kleurtje in BMW-stijl kunt geven.

[gv data=”j8mcz39vtOw”][/gv]

10 reacties

  1. “We gaan ervan uit dat de maker behoorlijk wat tijd in zijn creatie heeft moeten steken, maar het resultaat mag er zijn.”

    Kijken jullie dit soort video’s daadwerkelijk? Als je dat had gedaan dan had je geweten dat het keyboard iedere knop iedere kleur van de regenboog kan geven en je enkel in de software de toetsen de juiste kleur hoeft te geven, 5 minuten werk. Het keyboard in de video is dan wel een ander merk dan die op de foto’s maar beide werken volgens het zelfde princiepe.

  2. AB jullie zijn echt teveel op BMW gefocust. Bijna 1 op de drie nieuwe artikelen gaat over BMW.. Hey een toetsenbord, snel schrijf er een stukje over want de kleurtjes in het plaatje plakken ook op de M.

    Wat komt er hierna, een banaan met een BMW sticker/logo erop?? Kom op zeg, dit interesseert toch geen hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *