Dit is het notitieblok van de toekomst!

Dit is het notitieboek van de toekomst
Omdat het ouderwetse notitieboek niet meer goed genoeg is…

Altijd je notities kwijt? Met dit ambitieuze Kickstarterproject hoef je daar nooit meer bang voor te zijn. Met het Rocketbook Everlast schrijf je namelijk je notities in een digitaal boek, dat ook nog eens verbonden is aan je favoriete cloud. Met een icon dat je op de bladzijde zet, kun je zelf kiezen naar welke cloud je hem stuurt.

Nog een groot voordeel is dat je voor maar 34 dollar een notitieboek hebt waar je de rest van je leven mee kan doen, omdat je hem altijd kunt hergebruiken.

Je schrijft erin met een Pilot Frixion pen. Wanneer je de notitie niet meer nodig hebt of je komt een bladzijde te kort, heb je alleen een druppel water nodig om de bladzijde te wissen.

Ook voor de linkshandigen onder ons is er goed nieuws; de inkt en het papier maken zo’n goede combinatie dat weggevaagde woorden en een hand vol inkt verleden tijd zijn.

Het digitale notitieboek komt in verschillende maten zoals een A4-formaat met 32 pagina’s of een iets kleiner A5-formaat met 36 pagina’s.

Eerder schreven we al over Rocketbook Wave. Dat was een pen die verbonden was met een app, waarmee je notities ook via een cloud kon verbinden. Maar ja, daarvoor moest je nog een magnetron gebruiken om je notitieboek leeg te maken.

Het project heeft al meer dan genoeg opgehaald om de notitieboekjes dan ook echt te gaan produceren in slechts een aantal dagen. Voor de prijs van 34 dollar heb je er al een. Dus waar wacht je nog op? Of ga je toch liever voor dit horloge van de toekomst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *