Dit is de ultieme mancave-gadget voor bierliefhebbers

De Growler Chill houdt je speciaalbier koel en klaar voor consumptie
Dit moet iedere bierliefhebber hebben!

Speciaalbier-liefhebbers opgelet: De Growler Chill is een alles-in-één biertap voor in de keuken (of in je mancave, voor de gelukkigen onder ons). Tapbier wordt namelijk van 4 dingen gelukkig: Het moet koud zijn, donker zijn, zuurstofarm zijn en rijk zijn van bubbels. Dat zit met de Growler Chill allemaal wel goed! Veel lokale bierbrouwers verkopen hun bier namelijk niet in flessen of blikjes, maar alleen in grotere kwantiteiten. De Growler Chill is ontworpen om unieke bieren lang goed te houden, terwijl het altijd klaar staat om te serveren.

Het begint allemaal bij de ‘growler’, een speciale bierfles van bijna 2 liter, die je vult met fijnproeversbier van een lokale brouwer of van je buurman, de hobbybrouwer. Je schroeft de magische dop erop en na een portie CO2 van de (gepatenteerde) ‘Purger’ is alle zuurstof verdwenen en staat de fles onder druk. Vervolgens kun je tot drie verschillende flessen opslaan in de Growler Chill. Daar blijft het bier tot een paar weken goed, met de mogelijkheid op een koud glaasje in (letterlijk) een handomdraai.

[gv data=”sI6OvJwRnjc”][/gv]

Een revolutionaire tap is natuurlijk niets zonder de integratie van hedendaagse technieken. Met de Growler Chill-app kun je zien hoeveel bier per segment je nog hebt. Als de CO2-cartridge bijna leeg is, krijg je een melding op de app en kun je zelfs automatisch een bestelling voor vervanging plaatsen. Als klap op de vuurpijl kun je zelfs de temperatuur van je bier op afstand instellen.

Het beoogde Kickstarter-doel van $175.000 dollar is al lang overschreden; bierliefhebbers hebben al meer dan $450.000 dollar beloofd aan Growler Chill. Het mancave-apparaat kost $389 dollar en het project loopt op het moment van schrijven nog 18 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *