Dit is ‘m: de OnePlus 6 in volle glorie

OnePlus 6
Deze week gaat het eindelijk gebeuren: de lancering van de OnePlus 6. Amazon Duitsland was zo enthousiast dat de webshop de smartphone alvast online zette.

WinFuture ontdekte afgelopen weekend dat de OnePlus 6 al te bestellen was via Amazon.de. De webshop bood twee varianten aan: de OnePlus 6 in Mirror Black (met glazen achterkant) en in Midnight Black (met matte achterkant). Beide varianten zien er erg strak uit, zo kunnen we wel concluderen, want Amazon plaatste ook alvast wat productfoto’s.

OnePlus 6

De renders bevestigen wat we eigenlijk al wisten: de OnePlus 6 heeft een notch, krijgt een dubbele camera en is voorzien van een vingerafdrukscanner op de achterzijde. De koptelefoonaansluiting is ook nog steeds aanwezig en daarmee kiest OnePlus voor een koers die ongetwijfeld veel mensen kan bekoren.

Amazon meldde een vanafprijs van 519 euro voor het model met 64GB opslagruimte. De variant met 128GB opslag zou 569 euro moeten kosten. Ook niet onbelangrijk: de leveringen staan gepland voor 22 mei, dus lekker snel na de presentatie.

UPDATE: de telefoon is nu officieel, meer info in dit artikel!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *