Dit is Netflix spionagethriller The Angel [trailer]

Netflix
Een veelbelovende nieuwe film.

Later dit jaar verschijnt de nieuwe spionagethriller The Angel. Een Netflix Original film, die exclusief via de Amerikaanse streamingdienst te zien zal zijn. Netflix heeft een spannende trailer vrijgegeven. De trailer geeft een zenuwslopende indruk en laat zien dat The Angel je op het puntje van de stoel gaat zetten.

The Angel is het waargebeurde verhaal over Ashraf Marwan, schoonzoon van de Egyptische president Nasser, en speciaal adviseur en vertrouweling voor Nasser’s opvolger Anwar Sadat. Gelijktijdig was hij één van de meest waardevolle Israëlische geheim agenten van de 20e eeuw.

De hoofdrol is voor Marwan Kenzari. Hij speelt de rol van Ashraf Marwan. Daarnaast zijn Toby Kebbell (War for the Planet of the Apes) en Hannah Ware (Aftermath) te zien in The Angel. De film is geregisseerd door Ariel Vromen (The Iceman) naar een script van David Arata (Children of Men). The Angel is geproduceerd door Simon Istolainen, Zafrir Kochanovsky en Antoine Stioui. De wereldwijde release is op 14 september. Check de trailer hieronder.

[gv data=”CX51TTuqmZ4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *