Dit is ’s werelds eerste OLED-4K-tv met Ambilight

Philips
De Philips 901F is een neiuwe Ultra HD-tv met Ambilight-verlichting.

Met de introductie van de nieuwe televisie vliegen de technische cijfers je om de oren. We zetten ze heel snel achter elkaar zodat je meteen weet wat je kunt verwachten van de 55- of 65-inch grote 901F. Een pixeldichtheid van 3800, een rekenkracht van 4 miljard pixels, een 17-bits kleurenbooster en de tv kan meer dan 2250 miljard kleuren weergeven.

Wat de 901F uniek maakt is dat dit de eerste tv is met OLED-4K techniek in combinatie met Ambilight-verlichting. Dit zorgt voor een hogere lichtopbrengstpiek en een breder kleurenspectrum. Aan de voorzijde van de tv zitten zes drivers en een soundbar. Aan de achterzijde een luidspreker met een baspoort. Volgens Philips heb je met het 30 Watt 6.1 geluidssysteem geen ander geluidsset meer nodig.

De tv maakt gebruik van het Android Smart-systeem waardoor het mogelijk is om gebruik te maken van apps en content vanuit de Play Store. De 901F is later dit jaar verkrijgbaar in Nederland en zal te koop zijn als 55 of als 65-inch. Een prijs is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Philips/901F/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *