Dit is Samsung’s 49-inch HDR monitor voor gamers

Dit is Samsung's 49-inch HDR monitor voor gamers
Optimaal gamen, of werken, met dit nieuwe scherm van Samsung.

Gamers en werkenden achter beeldscherm opgelet. Elektronicabeurs CES in Las Vegas gaat weer van start en Samsung gaat daar diverse monitors presenteren. Als eerste de topper uit de titel, de CRG9. Dit is een 49-inch scherm met een 120×1440 resolutie en 120Hz-paneel. Het scherm werkt tevens met HDR. Het curved 4k display moet je een goede ervaring geven tijdens het spelen van games.

Het tweede scherm is de Space Monitor, speciaal voor de werkenden. De monitor komt in de formaten 27-inch (QHD) en 32-inch (4K UHD) op de markt. De Space Monitor kan aan de muur bevestigd worden en dankzij ingangen kunnen lelijke draden weggewerkt worden.

Dit is Samsung's 49-inch HDR monitor voor gamers

Het derde scherm is de UR59C. Een 32-inch Curved 4K UHD. Samsung heeft dit scherm naar eigen zeggen ontwikkeld voor content creators. Mensen die vrijwel dagelijks video’s of foto’s bewerken. Het display heeft een contrastratio van 2.500:1, 3840 x 2160 4K UHD-resolutie en ondersteuning van een miljard kleuren. De monitor is verkrijgbaar in de kleur Dark Blue Gray.

Dit is Samsung's 49-inch HDR monitor voor gamers

De Space Monitor is er vanaf 499 euro. De 49-inch CRG9 game monitor kost 1.499 euro en de UR59C is er voor 499 euro. Op CES in Vegas zijn de schermen in actie te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *