Dit is trending op Instagram: de Thighbrow

kijk mijn dij eens vouwen
Instagramtrends, we juichen ze van harte toe als het gaat om foto’s van vrouwen in bikini’s. Dus het zal je verheugen dat de nieuwste trend die is ontdekt op de Instagrams aan die eis voldoet. Vouw een thighbrow in je meisje en neem een foto.

Je kunt Instagram gebruiken om een berg selfies, of foto’s van je eten te plaatsen. Maar beter is het natuurlijk om anoniem modellen en celebrities die dat doen te stalken. Vooral deze laatste regenachtige dagen is het natuurlijk fantastisch om wat extra zon in je huis te halen met stralende bikinimeisjes.

De trendspotters van het internet hebben dat ook gedaan en hebben aan de hand van de foto’s die ze zagen een nieuwe trend bedacht. Het is weer eens wat anders dan sunburn: De thighbrow. Wat het is? Als je een bikini aanhebt en je gaat zitten, dan zie je een vouw zitten waar je bovenbeen overgaat in je romp. Bij vrouwen is dat meestal beter te zien, omdat die doorgaans geen grote zwemkleding dragen. En rightly so, want kijk nu eens naar deze fantastische thighbrow-shots:

https://instagram.com/p/6vDprXIm9_/
https://instagram.com/p/7UwUZrESMb/
https://instagram.com/p/3wdO3pPw2Q/
https://instagram.com/p/6YPaEfhRiW/
https://instagram.com/p/3vrHJyD29R/
https://instagram.com/p/6lKJSOBRoK/

Wat ons betreft is een wat vergezochte trend, maar goed: Dames alstublieft, ga zo door met bikiniplaatjes!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *