Dit is waarom de Bitcoin stijgt ondanks de koerscorrectie

bitcoin-stijgt-ondanks-dip
Analist ziet duidelijke trends die sterke koersstijging voorspellen.

Vorig weekend was het even feest in de wereld van de Bitcoin. Voor het eerst ging de Bitcoin, zoals wij voorspelden, door de psychologische grens van $ 4.200,- en stevig ook. Vlak daarna doken de koersen weer terug tot een niveau van $ 3.700,- en op het moment van schrijven is de Bitcoin-koers volgens coinmarketcap stabiel rond $ 3.850,-. Vraag is wat de koers van de Bitcoin nu gaat doen.

In een interview dat CCN met de bekende analist ‘The Crypto Monk’ had legde deze kenner uit dat de koersdaling eerder deze week een technische correctie is. Bovendien voorziet hij dat het bullish moment blijft omdat de koers weer snel naar boven schoot na de $ 3.710,-. Zijn visie sluit aan bij die van andere experts. Zij menen dat de Bitcoin met een koers van $ 3.122,- haar bodem heeft leren kennen en nu consolideert voordat zij weer in een volgende bull-fase terecht zal komen. Zij zien dat het marktsentiment stijgt en de media-aandacht van reguliere media sterk toeneemt sinds het begin van 2019. Deze voortekenen zag men ook bij eerdere bull-fases.

Ook ziet men dat steeds meer institutionele beleggers instappen, waardoor er meer schaarste en dus prijsstijgingen verwacht worden. The crypto Monk verwacht echter op korte termijn eerst nog zijwaartse koersbeweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *