Dit is waarom ook de zoveelste iPhone 6 hands-on fake is

De zogenaamde iPhone 6 van Feld & Volk
Hoe groot is de kans dat we voor de keynote van Apple een werkende iPhone 6 gaan zien? Nihil, ook al willen veel mensen je anders doen geloven.

Dat de wereld met smart wacht op het nieuwe toestel van Apple, blijkt wel uit de video die Feld & Volk publiceerde. Zij maken custom made behuizingen voor iPhones en je zou dus denken dat ze een reputatie hoog te houden hebben. Hun zogenaamde hands-on met de iPhone 6 werd dan ook massaal opgepakt, al kunnen we opnieuw niet anders concluderen dan dat de video hartstikke nep is.

Toegegeven: Feld & Volk heeft een knap staaltje werk geleverd, want het toestel in onderstaande video lijkt waarschijnlijk behoorlijk op de nieuwe iPhone. Juist daarom is het bijna jammer dat hun harde werk zo gemakkelijk onderuit te halen is, omdat ze enkele belangrijke details over het hoofd hebben gezien.

De toestellen draaien bijvoorbeeld niet op iOS 8, zo kunnen we concluderen uit de afbeeldingen op de displays van de toestellen. Het iTunes-icoontje is namelijk niet langer blauw, maar wordt oranje in de nieuwe versie van het besturingssysteem. Het zou natuurlijk kunnen gaan om iOS 7, maar heeft iemand daar ooit dat vreemde tandwieltje in gezien?

Daarnaast valt op dat op het grote toestel niet het volledige scherm gebruikt wordt. Normaal gesproken loopt de virtuele Lightning-kabel door tot de rand van je display, maar in de video is duidelijk te zien dat het bij deze zogenaamde iPhone 6 niet het geval is. Conclusie? Gewoon even geduld hebben, over anderhalve week weten we meer.

[gv data=”QRzhd_fOY-s”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *