Dit is wat we nu weten over Red Dead Redempton 2

wat we weten over red dead redemption 2
De nieuwste Rockstar-game komt volgend jaar uit. Apparata zet op een rijtje wat we tot nu toe weten.

Goed nieuws voor alle gamers, deze week is namelijk bekend gemaakt dat er in 2017 een vervolg komt op de Rockstar-game Red Dead Redemption. De eerste trailer heeft inmiddels al het daglicht gezien. Hoogste tijd om te kijken wat we tot nu toe al weten over de nieuwe Wilde Westen-game.

Grote open wereld
Open werelden zijn natuurlijk het kenmerk van de Rockstar-games Red Dead Redemption en GTA. Maar zoals de trailer doet vermoeden wordt het Wilde Westen flink uitgebreid in dit tweede deel. Mogelijk gaat de natuur een grote rol spelen, iets wat we ook al zagen in Grand Theft Auto 5. Grote kans dat dit tweede deel van Red Dead Redemption dus veel groter is dan het vorige deel. Begin dit jaar lekte er al mogelijke map van de game waaruit blijkt hoe groot de open wereld van Red Dead Redemption 2 gaat worden. Bekijk de map hieronder.

map red dead redemption

Reismogelijkheden
In het eerste deel van Red Dead Redemption was het alleen mogelijk om ter paard door de open wereld te reizen. Daar lijkt in het tweede deel verandering in te komen. In de trailer zien we namelijk onder andere een kano en treinen. Dit kan erop wijzen dat we in Red Dead Redemption ook over het water kunnen en grote afstanden mogelijk met een trein afgelegd kunnen worden.

red dead redemption 2 reizen

Tijdsperiode
Er gaan al langere tijd geruchten dat Red Dead Redemption 2 een prequel wordt van het eerste deel. Meerdere zaken lijken dat nu te bevestigen in de trailer. In de trailer zien we namelijk veel zaken die wijzen op de olie business. Zo is er onder andere een groot olievuur te zien in een van de beelden. Olie werd in het Wilde Westen erg populair rond 1890, wat veel geweld tot gevolg had. Grote kans dat de olieopkomst een grote rol gaat spelen in de verhaallijn van Red Dead Redemption 2.

red dead redemption 2 olie prequel

Vrouwelijke rol
In het Rockstar-team wordt al langere tijd gesproken over het toevoegen van een hoofdrol voor een vrouw, wat tot heden amper het geval was in de vorige Red Dead Redemption en de GTA-games. Met Red Dead Redemption kan daar mogelijk verandering in komen. Als je de trailer goed bekijkt lijkt het erop dat er een vrouw voorkomt in een van de Gangs, zoals te zien in onderstaand screenshot. Het meeste rechtse personage met de gele blouse.

vrouw red dead redemption 2

Multiplayer
Mogelijk gaat de multiplayer mode een grote rol spelen in Red Dead Redemption 2. Grand Theft Auto Online is namelijk een hit en grote kans dat dit succes ook terugkomt in de nieuwe Red Dead Redemption. Dat betekent veel mods en nog jarenlang speelplezier wanneer Red Dead Redemption 2 uitkomt.

Release
Red Dead Redemption verschijnt in de herfst van 2017, we moeten dus nog even geduld hebben. Mogelijk komt de game in de eerste instantie alleen uit voor de Xbox One en Playstation 4, net als met GTA 5. Enkele maanden later verschijnt dan mogelijk de PC-versie van de game. Onderstaand een kort overzicht van hoe de aanloop van de vorige releases van Rockstar-games eruit zagen. Hieruit is af te leiden wat we komend jaar nog kunnen verwachten aan Red Dead Redemption 2 informatie en materiaal.

release gta red dead redemption

Lees HIER ook alles wat we tot nu toe weten over Grand Theft Auto 6.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *