Dit kosten de metalen telefoons van Samsung in Nederland

Dit kosten de metalen telefoons van Samsung in Nederland
De eerste metalen telefoons van Samsung kopen? Dit ben je er voor kwijt.

De 5-inch Samsung Galaxy A5 heeft een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de kap wordt gebruik gemaakt van een 1.2 GHz quadcoreprocessor en 2 GB aan werkgeheugen. De 6,9 millimeter dunne telefoon beschikt over 16 GB aan opslagruimte. In Nederland gaat deze telefoon 410 euro kosten, zo laat Samsung aan AndroidPlanet weten.

Iets daaronder wordt de Samsung Galaxy A3 gepositioneerd. Die is uitgerust met dezelfde processor, maar het scherm hiervan is een inch kleiner en beschikt over een lagere resolutie van 960 bij 540 pixels. Ook het werkgeheugen is met 1 GB minder krachtig, tevens is de camera met 8 megapixel iets minder spectaculair. Daar staat tegenover dat ‘ie 100 euro goedkoper is dan zijn grote broer: Samsung vraagt er 310 euro voor.

Samsung richt zich met de A5 en A3 vooral op jonge gebruikers die vergroeid zijn met Twitter, Facebook en Instagram. Je krijgt daarom allerlei hulpmiddelen om de beste selfies te kunnen maken. Het begint met de 5 MP front-camera, met automatische gezichtsherkenning om je te helpen bij het maken van scherpe foto’s

De toestellen zijn vanaf begin 2015 verkrijgbaar.

Samsung Galaxy A5 en A3

Nog geen reacties

    • @Jantje_555: In dat geval zou ik opteren van mijn gsm maar een deel van de dagen aan te zetten. Liever 3 dagen maar deels bereikbaar, dan 1 dag volledig bereikbaar en de 2 laatste helemaal niet.

      Natuurlijk, als je van plan bent van de hele tijd te gaan filmen, redt je het waarschijnlijk niet 1 dag. Maar als je naar een concert gaat, om dan alles te gaan filmen en zodoende te kijken naar je scherm ipv het live gebeuren, kun je evengoed thuis blijven en een goede stereo installatie kopen. Maar dit is mijn mening natuurlijk.

  1. leuk zo metalen behuizing. Maar vind de specificaties nog al tegen vallen 1,2 ghz dualcore 2 gieg inter gehuegen. zijn wel beter foons op de markt voor dat geld. huawei p7 idd minder zware skin. en zelfs een iets oudere foon als lg g2 en nexus 5 hebben betere specs en zijn goedkopere. dat telt bij mij toch echt meer dan metalen behuizing. zelf heb ik LG g3 draait als een trein met 2,6 ghz processor en 3 gieg intergeheugen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *