Dit kun je met de nieuwste drone van DJI

Dit kun je met de nieuwste drone van DJI
Oorlogje spelen bijvoorbeeld.

Misschien speelde je vroeger wel oorlogje met vriendjes en/of vriendinnetjes. Door de woonwijk elkaar achterna zitten en elkaar uitschakelen. Dat gevoel kun je terugbrengen met deze next-level drone van DJI voor professionals, de Mavic 2 Enterprise Dual. Hoewel DJI mikt op de zakelijke markt met deze drone, kun je er natuurlijk ook eentje als consument aanschaffen.

Het feit dat de Mavic 2 Enterprise Dual is ontwikkeld voor de zakelijke markt heeft met een aantal dingen te maken. Zo komt de drone onder meer met een warmtecamera. Beveiligingsbedrijven kunnen bijvoorbeeld een industrieterrein uitkammen met de drone vanuit een auto. Je hoeft zelf amper op te letten, want de warmtecamera kan menselijke activiteit meten. DJI heeft de drone ontwikkeld in samenwerking met FLIR, een bedrijf gespecialiseerd in infraroodcamera’s.

De drone komt met een Spot Meter en kan de temperatuur weergeven van een object. Verder beschikt de Mavic 2 Enterprise Dual over een gimball zodat livebeelden stabiel kunnen worden geschoten en bekeken. Een potentiële indringer waarschuwen kan middels de aanwezige luidspreker. De indringer verblinden kan ook met de felle ingebouwde zaklamp. De nieuwe Mavic 2 Enterprise Dual kost 2.699 dollar.

[gv data=”x8ODsiYdap0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *