Dit kun je met de nieuwste game-muis van Logitech

Dit kun je met de nieuwste game-muis van Logitech
Logitech G introduceerde vandaag de Logitech G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse.

De G604 LIGHTSPEED is een draadloze muis met een dikke batterijduur. Het merk laat weten dat de muis tevens gebruikt kan worden voor een hele reeks aan andere taken.

Als je fan bent van games zoals Fortnite en WoW Classic dan zou dit wel eens de muis kunnen zijn waar je naar op zoek was – Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming.

De G604 LIGHTSPEED komt, zoals de naam al doet vermoeden, met de LIGHTSPEED-technologie voor een snelle verbinding, evenals Logitech G’s High Efficiency Rated Optical (HERO) 16K-sensor, met als resultaat een scherpe gameplay, zonder smoothing, filtering of acceleratie. Gamers kunnen switchen van LIGHTSPEED naar een Bluetooth verbinding met één druk op de knop, waardoor ze met één muis kunnen wisselen tussen verschillende apparaten. Deze muis levert op maar één AA batterij tot ongeveer 240 uur aan high-performance draadloos gamen wanneer LIGHTSPEED wordt gebruikt en tot 5,5 maand wanneer Bluetooth wordt gebruikt. De G604 muis bevat 15 programmeerbare knoppen die naar eigen smaak zijn aan te passen, een dual-mode hyper-fast scrollwiel en zes duimknoppen.

Met de Logitech G HUB gaming software kan de muis verder gepersonaliseerd worden. Denk aan custom commands om elke knop op de muis te personaliseren. De Logitech G604 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse zal naar verwachting in oktober 2019 beschikbaar zijn bij verschillende retailers in de Benelux, voor een adviesprijs van €99,99.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *