Dit kun je met de vernieuwde game emulator voor OS X

Auteur: , Geen reacties
OpenEmu

Emulator OpenEmu brengt al jaren een retro gameparadijs naar je Mac. Met een grote update zijn er tal van nieuwe mogelijkheden erbij gekomen. Dit zijn ze.

Aanbeland bij versie 2.0.1 heb je straks de beschikking over 16 nieuwe consoles in één emulator. Naast de vernieuwende ondersteuning, hebben de ontwikkelaars ook de algehele performance verbeterd van het programma. Nieuwe ondersteuning voor controllers is ook aanwezig. De SteelSeries Nimbus en Stratus XL kunnen vanaf nu worden gebruikt bij het spelen van retrogames op je Mac.

De emulator werd eind 2013 gelanceerd en liet je games spelen van de Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Game Gear, NeoGeo Pocket, NES, Sega Genesis en de Super Nintendo. Via USB of Bluetooth werden ook nog eens tal van controllers ondersteund op het platform, waaronder die van de PlayStation en de Xbox.

OpenEmu 2.0.1 is gratis te downloaden en vereist een Mac met minimaal OS X 10.11 of een hogere versie. De nieuw ondersteunde consoles in de emulator check je in het lijstje hieronder.

– Atari 5200
– Atari 7800
– Atari Lynx
– ColecoVision
– Famicom Disk System
– Intellivision
– Nintendo 64
– Odyssey²/Videopac+
– PC-FX
– SG-1000
– Sega CD
– Sony PSP
– Sony PlayStation 1
– TurboGrafx-CD/PCE-CD
– Vectrex
– WonderSwanEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).