Dit kun je verwachten van 15-inch MacBook met de M2 chip

Dit kun je verwachten van 15-inch MacBook met de M2 chip

Heb je interesse in een 15-inch wMacBook met de nieuwe M2 chip? Dan moet je nog even geduld hebben!

Eerder deze maand heeft Apple de komst van de M2 chip aangekondigd. Het is de tweede generatie eigen chips voor de Macs van het merk. Met de M1 heeft het techbedrijf uit Cupertino laten zien wat ze in huis hebben. En daarmee kun je er vanuit gaan dat de M2 een echte krachtpatser is!

Begrijpelijk als je een nieuwe MacBook overweegt dat je liever een M2 hebt dan een M1. Maar hoe lang moet je dan wachten als je ook een groter formaat wenst? Apple zelf zegt er immers niets over. Gelukkig is daar de doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo die het antwoord wel lijkt te hebben.

Volgens de analist is Apple van plan een 15-inch MacBook in de tweede helft van 2023 te lanceren. Deze laptop komt met de M2 en een nog niet aangekondigde M2 Pro. Laatstgenoemde is de opvolger van de huidige M1 Pro. De voorspellingen werden gedeeld op Twitter.

Naast de nieuwe chip is het formaat van de laptop ook groot nieuws. Niet eerder bracht Apple een 15-inch grote MacBook uit als ‘gewone’ laptop. En daarmee bedoelen we, in het verleden waren de grotere laptops exclusief voor de Pro-serie. Dat lijkt vanaf volgend jaar niet meer het geval te zijn. Mocht de uitspraak van de analist kloppen natuurlijk.

Je zal dus nog zeker even geduld moeten hebben voor een M2 15-inch MacBook. Is er geen haast bij, dan is het wachten zeker de moeite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *