Dit kun je verwachten van Apex Legends seizoen 2 [trailer]

Auteur: , Geen reacties
apex-legends-seizoen-2-battle-charge

Extra features als je Twitch Prime hebt of aanschaft.

We hebben de laatste tijd al wat veranderingen in de EA-game Apex Legends gezien, maar met de update van 2 juli gaat het spel pas echt op de digitale schop. Bij deze installeert men namelijk Apex Legends Season 2: Battle Change.

Deze nieuwe update brengt ingrijpende wijzigingen aan Kings Canyon. Ook brengt men met Natalie “Wattson” Paquette een nieuwe legend in het spel. Uiteraard kun je ook weer een nieuwe Battle Pass met extra beloningen, skins en uitdagingen verwachten. Onder de nieuwe wapens is ook het L-STAR machinegewer te verwachten. Met dit wapen kun je, op zoek naar nog zwaardere wapens, alvast veel schade toebrengen aan jouw tegenstanders. Het spel wordt dus behoorlijk wat spannender en dat scheelt vast wat straf.

Spelers die Twitch Prime hebben of aan willen schaffen kunnen tijdens de Amazon Prime Days bovendien profiteren van een aantal gratis extra’s. Wanneer je jouw Prime-account koppelt aan Apex Legends krijg je vanaf 3 juli een speciale Legend skin en weapon skin. Daarbij heeft EA Sports, zonder verdere specificaties te geven, aangekondigd dat er in juli en augustus nog meer Legends skins ter beschikking zullen worden gesteld aan Amazon Prime-spelers.

Uiteraard was er op social media al veel gespeculeerd. Door een lek waren er zelfs al videobeelden te zijn. Om de controle terug te krijgen heeft ontwikkelaar Respawn twee trailers vrijgegeven. Heb jij zin om alvast in de stemming te komen?

We beginnen met de officiële introductietrailer.

Inmiddels is er ook een trailer vrijgegeven waarin men het tweede seizoen speelt.

Ben jij benieuwd in hoeverre deze trailers in lijn liggen met de aankondigingen die Respawn Entertainment eerder deed? Lees het eerdere artikel er rustig op na.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).