Dit kun je verwachten van de AirPods Pro

Auteur: , Geen reacties
Nieuwe info over de AirPods Pro duikt op

Dit nieuwe model gaat het ongetwijfeld goed doen.

De reguliere AirPods zijn een hit. Met name in de grote steden in de Verenigde Staten zie je mensen met die dingen in de oren op elke hoek van de straat. Apple heeft een meesterzet gemaakt om met deze trendy oortjes op de markt te komen. Uiteraard werkt het merk alweer aan een volgende generatie AirPods die naar verwachting AirPods Pro gaan heten.

Via een nieuwsbericht van Economic Daily News is nieuwe informatie over die AirPods Pro naar buiten gekomen. Het bericht stelt onder meer dat de oortjes in mogelijk acht kleuren op de markt komt. Enkele kleuren zijn wit, zwart en een nieuwe tint: Midnight Green. Die laatste kleur zou matchen met de nieuwe iPhone 11 Pro-kleur.

Andere vernieuwingen die met deze AirPods Pro komen zijn noise cancellation en het feit dat ze waterbestendig zijn. De verwachting is dat Apple de AirPods Pro tussen Sinterklaas en Kerst gaat leveren, met een aankondiging zeer binnenkort. Het ideale cadeautje voor onder de kerstboom natuurlijk.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).