Minihuis in Almere verkocht voor bijna 150k euro

Auteur: , 3 Reacties
Dit minihuis in Almere is verkocht voor bijna 150k euro

Zelfs voor de meeste kleine woningen mag flink betaald worden.

In steden als New York, Londen en Hong Kong is het niet vreemd om veel geld neer te leggen voor een relatief kleine ruimte, maar in Almere? Toch is het zo en dat heeft te maken met het nieuwe concept.

In Almere Poort is een minihuis verkocht, een woning met een grootte van slechts 26 vierkante meter. Volgens Omroep Flevoland is de kleine woning in Almere Poort verkocht voor 141.200 euro. Bijna Amsterdamse prijzen voor deze woonruimte in Flevoland. Alle zaken, zoals en keuken, een woonkamer, een badkamer en een slaapruimte zijn op slimme wijze aanwezig in het vrijstaande huis.

Dit minihuis in Almere is verkocht voor bijna 150k euro

En dan ben je er nog niet. Het gaat om nieuwbouwwoningen die nog ingericht moeten worden. Er moet nog zeker 30.000 euro tegenaan gegooid worden om het huis woonklaar te maken. Het verkochte huis is onderdeel van 12 ‘Tiny Houses’ in Almere Poort, in de buurt van Amsterdam. De woningen zijn gemaakt van hout en het concept is afkomstig uit Letland.

Foto: Funda3 reacties

Belachelijk. Het hele idee van de tiny house movement is om mensen een huis te laten bezitten zonder dat ze een hypotheek hoeven te nemen.. Inderdaad door een behapbaar bedrag in een paar jaar bij elkaar te sparen. Zelf bouwen, dus.
@jochempie: van budget ‘term’ naar marketingterm :)
Wat een geld! Ik zou mezelf nooit in zo’n kubus opsluiten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).