Dit missen we bij Super Mario op de iPhone

Auteur: , 4 Reacties
Super Mario heeft altijd internet nodig

Nog een paar dagen en dan is Super Mario te downloaden voor iOS. Een feature ontbreekt echter...

Eerlijk is eerlijk, bijna elk computerspelletje is schatplichtig aan Super Mario. Die game legde vroeg in de jaren tachtig de basis voor vele ren en klimspelletjes. Gek genoeg was Super Mario nooit te spelen op een iPhone. Zoals bekend gaat dat deze maand veranderen.

Helaas is de game alleen te spelen met een internetconnectie. Dus de feature om offline te spelen ontbreekt. En dat is jammer. In de auto of het vliegtuig is het soms heerlijk om offline te kunnen gamen. Nintendo zegt echter dat de internetconnectie onvermijdelijk is om piraterij tegen te gaan.

Verwacht overigens geen slechte kopie van de console-versie van Super Mario. Nintendo wil met Super Mario Run vooral een toegankelijke game maken die iedereen snel kan spelen. De game is volledig opnieuw gebouwd.

Op 15 december komt Super Mario Run in 150 landen uit.

Het is niet bekend of Nintendo ook met een Android-versie gaat komen, maar dit is goed mogelijk. Een gameplay video kun je hieronder bekijken.

Super Mario Run is trouwens geen goedkoop spelletje.

En dit moet je weten over Super Mario op iOS.4 reacties

Op Android kan ik mij daar nog iets bij voorstellen, maar voor iOS vind ik het nergens op slaan. Piraterij is op de iPhone volgens mij een niet of nauwelijks bestaand probleem.
@budha: Je kan tegenwoordig veel als je je iphone jailbreakt
@simonklaassen: Klopt, maar hoeveel mensen hebben een iPhone met jailbreak? Is dat nou echt een serieuze bedreiging voor de omzet van Nintendo?
@budha: Nee idd geen issue.
Bovendien zie je dat het jailbreaken steeds meer een issue is (lastiger) en op dit moment is er geen jailbreak te vinden voor het nieuwste IOS.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).