Dit moet je kijken op 21-12

Verstappen
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor de woensdag 21 december ben je van die vraag verlost.

1. NOC*NSF Sportgala

Verkiezing van de sporters van het jaar in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Paralympische Sporter, Sportploeg, Coach en Young Talent. Ook wordt de Fanny Blankers-Koen Carrièreprijs uitgereikt.

2. WK Darts

Verslag van het onbetwiste hoogtepunt van het dartsjaar: het wereldkampioenschap. De titelverdediger Gary Anderson won de titel twee keer op rij en is daardoor het voornaamste doelwit van de andere darters van de PDC.

3. Doden liegen niet

Forensisch patholoog Frank van der Goot neemt je mee in zijn dagelijks leven met de dood. Gedreven door nieuwsgierigheid en passie voor zijn vak zoekt hij altijd naar de ware toedracht van de dood.

4. Daemonium (2015)

In een wereld waarin magie en technologie elkaar tegenkomen, komt een duistere, sigaarrokende tovenaar midden in een helse oorlog terecht.

5. Trapped

[gv data=”uUP5uNDV6DA”][/gv]

Juist als een zware sneeuwstorm de hele regio afsnijdt van de buitenwereld, wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden.

Wil je nog meer inspiratie? Check dan deze lijst. Of deze.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *