Dit moet je weten over de nieuwe smartwatch van Intel

Auteur: , 2 Reacties
Intel Smartwatch

De chipmaker heeft een deal gesloten met de Amerikaanse schoenmaker New Balance. Samen willen ze een gat vullen in de huidige markt.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dit gaat zeker op voor de wearable- en smartwatchmarkt. Oneindige keuzes en mogelijkheden die soms alleen maar nog meer vraagtekens oproepen. Intel wil deze taboe doorbreken door, naar eigen zeggen, een gat te vullen met ‘baanbrekende producten’.

De smartwatch zal worden ontwikkeld door Intel en New Balance. De wearable is speciaal gericht op hardlopers. Hoe kan het ook anders, als een schoenmaker de samenwerkende partij betreft. De gadget kan door middel van GPS de route bijhouden. Ook zal het mogelijk zijn om via de smartwatch muziek af te spelen. Dit is zonder de tussenkomst van een smartphone. Het apparaatje zal draaien op Android Wear.

Welk gat de twee bedrijven willen vullen zijn we nog steeds aan het uitzoeken met een vergrootglas. We gokken op het gat van de portemonnee van de twee firma’s. De smartwatch zal later dit jaar op de markt verschijnen. Voel je vrij om als fanatiek hardloper gewoon verder te shoppen. Er is geen baanbrekende reden waarom je op dit nieuwe product zou moeten wachten.2 reacties

Mijn TomTom sportwatch doet exact hetzelfde.
Don’t get it.
Net zo bijzonder als de samenwerking tussen Tag Heuer en Intel; niet dus. Er zit alleen een Intel chip in maar who cares?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).