Dit moet je weten over de Pokémon Go kerstactie

pokemon go kerstactie
Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic laat je alles behalve stilzitten tijdens de feestdagen.

Hoewel Pokémon Go qua populariteit inmiddels ingehaald lijkt te zijn door concurrent Super Mario Run, is het spel nog altijd razend interessant om te spelen. Zo ook tijdens de aankomende feestdagen, waarin je meer kans maakt op allerlei items en Pokémon.

Niantic organiseert voor de feestdagen 2 periodes met verschillende (potentiële) beloningen. Lees hieronder welke er voor jou interessant zijn!

Periode 1: 25 december t/m 3 januari
In deze periode krijg je als speler elke dag een incubator voor je eieren, mits je langs een Pokéstop komt. Ook heb je meer kans om eieren van generatie 2 (waaronder Togepi en Pichu) te vinden. Daarnaast zijn de Pikachu met kerstmuts langer te zien in de game, zodat je nog even dat kerstgevoel behoudt.

Periode 2: 30 december t/m 8 januari
Vanaf 30 december loop je meer kans om Bulbasaur, Charmander en Squirtle en hun evoluties tegen het lijf te lopen. Ideaal om eropuit te gaan dus met je Apple Watch. Ook wordt de lure-modus een stuk aantrekkelijker. Deze duurt namelijk in periode 2 eenn heel uur in plaats van 30 minuten.

Dat Pokémon Go veel los heeft gemaakt in de wereld is onderhand wel bekend. Zo heeft het avontuurlijke spel zelfs tijdelijk onze gezondheid beïnvloed. Extra handig natuurlijk tijdens die vette feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *