Dit moet je weten over de spellen van Nintendo [video]

Auteur: , Geen reacties
nintendo-direct-september-2019

Spelletjesfabrikant loopt leeg tijdens Nintendo Direct.

Nintendo organiseerde in de afgelopen Nederlandse nacht haar event Nintendo Direct om de game-industrie en vele spelers op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en nieuwste spellen. Wij zetten de belangrijkste aankondigingen op een rij.

Overwatch komt naar Nintendo Switch met introductie-aanbieding
Vanaf 15 oktober is de veel geprezen Nintendo-game Overwatch ook te spelen met Nintendo Switch. De voorverkoop is inmiddels gestart en het bedrijf doet direct een promotie-aanbieding.

Return of the Obra Din
Deze goed ontvangen mysterie-game voor de PC maakt haar debuut op de console, want ook deze game is later deze herfst te spelen op de Nintendo Switch. Heb jij al zin in het ontrafelen van een scheepsramp?

Pokémon Sword en Pokémon Legend
Vanaf 15 oktober zijn ook de nieuwe Pokémon-avonturen Pokémon Sword en Pokémon Legend te spelen. Een trailer neemt je alvast mee naar de nieuwe wereld van deze virtuele vriendjes.

Banjo & Kazooie vanaf vandaag volledig vernieuwd
De game Banjo & Kazooie is vanaf vandaag verkrijgbaar in een volledig vernieuwde uitvoering. Directeur Masahiro Sakurai neemt ons mee in een uitgebreide verkenning van alle wijzigingen.

Assassin’s Creed®: The Rebel Collection
Vanaf 6 december kan je je, als de feestdagen weer inzicht zijn, even uitleven van alle ‘vrede op aard en in de mensen een welbehagen’. Met Assassin’s Creed®: The Rebel Collection, die vanaf die datum exclusief op de Switch te spelen is kruip je in de rol van de meest gevreesde piraat van het Caraïbisch gebied en heb jij wel eens een piraat onder een kerstboom zien zitten?

Retro games op Nintendo Switch
Als laatste highlight hebben we goed nieuws voor alle liefhebbers van retro-games. Nintendo brengt meer dan 20 classics terug naar de Nintendo Switch, waaronder veel klassieke SNES-games, zoals Super Mario Kart met extra opties, Star Fox, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Super Metroid en Super Mario World 2. Deze zijn vanaf 5 september al beschikbaar, dus je kunt direct genieten. Daar komen dus weer nieuwe successen voor klassiekers aan. De strijd met Disney lijkt dus ook hier uit te breiden naar de re-release van de grootste successen.

Als je het hele evenement met alle aankondigingen wilt bekijken kan dat uiteraard.

Je kunt de hele lijst ook hier nalezen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).