Dit moet je weten over Marvels superhelden op Disney+ [video]

Disney-+-marvel-superhelden
Ms. Marvel, She-Hulk, Moon Knight en wellicht Spider-Man komen terug.

Tijdens D23 onthulde Disney niet alleen haar plannen met Star Wars. Zij deed namelijk ook de plannen met Marvel op Disney+ uit de doeken. Daar zaten wat verrassingen bij.

Zo kwam er uitsluitsel over Kamala Khan. Deze eerste islamitische superheld is vanaf 2014 te bewonderen en heeft de gave dat ze van grootte en vorm kan veranderen. Hoewel ze bij fans erg populair is was haar toekomst binnen Marvel lange tijd onduidelijk. Nu maakt Disney bekend dat zij als Ms. Marvel haar eigen serie krijgt op Disney+. Ms. Marvel, die we natuurlijk herkennen als het voormalige alter ego van Captain Marvel. Daarnaast onthulde Kevin Feige dat er rondom Ms. Marvel ook nieuwe films komen. Verdere details, zoals bezetting en release-schema zijn nog niet bekend.

Ook Marc Specter komt als Moon Knight terug met zijn eigen serie. Een derde nieuwe serie op basis van één karakter, de She-Hulk komt ook weer terug voor Disney+. Daarnaast maakte Feige een aantal ‘cross-overs’ bekend.

Er komen namelijk twee series waarin meerdere actiehelden opduiken. Zo werkt men hard aan de ‘WandaVision Show’. Dit wordt een mengvorm tussen een traditionele sitcom en de superhelden van Marvel. Liefhebbers van deze serie, waarvoor Elizabeth Olson, Teyonah Parris, Kat Dennings, Randall Park, Kathryn Hahn en Paul Bettany als acteurs en voormalig Game of Thrones director Matt Shakman al vast gelegd zijn, moeten geduld hebben tot voorjaar 2021. Wel werd er alvast een sneak preview vrijgegeven.

Het nieuwe concept werd in het bijzijn van de hele crew uitgelegd.
[gv data=”XIMfs6InKyI”][/gv]

Ook superhelden John Walker en Sharon Carter komen terug in de serie Falcon and the Winter Soldier. Als we dit voegen bij de Marvel releases die eerder bekend werden zien we dat er een zeer sterke delegatie superhelden (misschien zelfs wat te veel) op ons wacht in de komende twee jaar.

Naast alle bevestigde nieuwtjes ging het natuurlijk vooral over de toekomst van Spider Man. The Verge bevroeg Michaell Paul, die verantwoordelijk is voor de Streaming service van Disney. Hij kon officieel weinig zeggen maar hij liet wel doorschemeren dat Disney en Sony in gesprek zijn om toch een vervolg te geven aan de samenwerking, die eerder deze week met een knal uit elkaar spatte. Ook Sony bevestigt dat men in gesprek is, dus wie weet vliegt Spider Man wel voorbij.

Tot slot was er minder nieuws voor de liefhebbers van Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en Jessica Jones. Deze zullen voorlopig niet op Disney+ te zien zijn door de licentiedeal met Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *