Dit moet je weten over Netflix: Orange is the New Black 7

Dit moet je weten over Netflix: Orange is the New Black 7
Zit je er al klaar voor?

Binnenkort kunnen fans afscheid nemen van Netflix hitserie Orange is the New Black. Na zeven seizoenen komt er een einde aan de reeks. Orange is the New Black was al vanaf het begin te zien op Netflix en heeft de opmars van de Amerikaanse streamingdienst in Nederland meegemaakt.

Vanaf 26 juli is het laatste seizoen te zien op Netflix. Vandaag lanceert Netflix de nieuwe trailer in combinatie met bijzonder artwork. De cast en makers van Orange is the New Black hebben artiesten uit onder meer Groot Brittanië, Armenië, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten portretten laten maken van de karakters uit de serie. De ontwerpen gaat Netflix gebruiken ter promotie van seizoen zeven. Het artwork zal onder meer gebruikt worden op bussen, gebouwen en billboards, overal ter wereld.

Hieronder kun je de nieuwste trailer bekijken. Ook lees je een omschrijving over het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black.

In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven terwijl het leven in de gevangenis, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee’s vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winststroom van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

[gv data=”iKd1mLlQtX4″][/gv]

Dit moet je weten over Netflix: Orange is the New Black 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *