Dit moet je weten over Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive

Dit moet je weten over Netflix-serie Formula 1: Drive to Survive
Netflix komt met een nieuwe trailer en alle informatie over deze gave docu!

Vorig jaar werd bekend dat Netflix en de Formule 1 een deal hebben gesloten. Dit jaar kunnen we het eindresultaat bekijken. De afgelopen periode ging er al het één en ander aan nieuws de ronde en nu komt Netflix met de officiële aankondiging.

Formula One: Drive to Survive is een 10-delige serie die exclusief op Netflix te zien zal zijn. In de documentaire volgen de makers F1-coureurs en alles wat er komt kijken tijdens een raceseizoen. De serie is gemaakt door dezelfde mensen achter Senna en Amy. Kwaliteit gegarandeerd kunnen we dus wel stellen.

De serie zal ook stilstaan bij Liberty Media, die als nieuwe organisatie de Formule 1 nieuw leven heeft ingeblazen. Daarnaast komen coureurs, waaronder Max Verstappen, teambazen en eigenaren aan het woord in de serie. James Gay Rees (Senna), Paul Martin van Box to Box Films en showrunner Sophie Todd waren van de start in Melbourne tot de laatste race in Abu Dhabi er bij in 2018.

Formule 1 was lang een wereld van kleurrijke personages en supergrote ego’s, spanning en drama, overwinning en tragedie maar tot nu toe is die wereld grotendeels verborgen en geheim gehouden voor de fans. Formula One: Drive to Survive neemt de kijker mee naar het hart van deze wereld en laat zien hoe het is om te leven, te werken en te racen in de snelste sport ter wereld. – Paul Martin van Box to Box Films

Bekijk de trailer van Formula One: Drive to Survive hieronder. De serie verschijnt 8 maart op Netflix.

[gv data=”9WbnrdXC6nQ”][/gv]

Nog geen reacties

     • @mercedesbenze350cdi: Ja, klopt, dat zijn echter wel de uitzonderingen. Shows zoals de Joel McHale Show with Joel McHale en Patriot Act with Hasan Minaj zijn shows die inspringen op de actualiteit. Dat werkt niet als je die ruim van tevoren opneemt en dan in eens uitbrengt. De andere categorie wekelijkse Netflix Originals zijn geen echte Netflix Originals, maar shows die men in ergens inkoopt en dan in andere gebieden aanprijst als Netflix Original. Bij die shows kan en mag Netflix niet voorlopen op het uitzendschema van de zender waar ze inkopen. Denk bijvoorbeeld aan Better Call Saul, Riverdale en The Good Place dat afkomstig zijn van respectievelijk AMC, The CW en NBC. Beide is in het geval van de F1 docu niet van toepassing, dus het is een veilige aanname dat de hele serie ineens online komt.

 1. gaap zoveelste docu / film / serie over deze uitgekauwde gast. senna = scoren

  en zo goed was hij dus ook niet, we weten allemaal hoe het afgelopen is.

 2. Hier kun je toch nooit naar uit kijken, een USA getinte visie met alle drama van dien. Tig miljoen interessante vergelijkingen, bedragen, hoeveelheden en andere volstrekt oninteressante dingen.

  Als ze er nu eens een arthouse-achtige docu van maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *