Dit moet je weten over Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution

Dit moet je weten over Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution
Voel je weer als een kind uit de jaren negentig.

De eerste Pokémon-film, getiteld Pokémon: The First Movie uit 1998, komt opnieuw uit in een vers jasje. De film Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution is een heruitgave van de eerste film, maar deze nieuwe film is compleet gemaakt met CGI en neemt afstand van de klassieke animatie style zoals we Pokémon kennen van de tv-series.

Begin dit jaar werd de eerste trailer van Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution uitgebracht en nu is er een tweede trailer vrijgegeven. Of de nieuwe film hier in het Westen goed gaat scoren is nog afwachten, vooral in thuisland Japan zit men te wachten op deze remake.

De soundtrack van de nieuwe film wordt verzorgd door Rita Ora. Ze lijkt een vast gezicht te worden in het Pokémon-wereldje, want ze was ook al verantwoordelijk voor de soundtrack in Detective Pikachu. Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution verschijnt op 12 juli in de bioscoop in Japan. Later dit jaar komt de film ook hier uit, met een Engelse nasynchronisatie. Je kunt de tweede trailer hieronder bekijken.

[gv data=”MxN76J9na7E”][/gv]

Eén reactie

  1. Ik las t eerder al op AnimeNewsNetwork, maar mijn mening over de nieuwe animatiestijl is niet veranderd: Holy, wat ziet dat er niet uit zeg. Ik dacht dat de Sun & Moon animatie al ruk was… Maar dit is nog erger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *