Dit moet je zien op 1-1-2017

Alle drie de films zijn vandaag te zien!
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor zondag 1 januari helpen wij je een handje op weg.

1. Luther (Netflix)
Deze serie komt vandaag uit op Netflix en gaat over John Luther. Hij is het schoolvoorbeeld van een bijna doorgeslagen rechercheur. Zijn werk is ook zijn leven geworden met alle gevolgen van dien. Eerdere traumatische ervaringen met een zaak die nog altijd doorsuddert hebben hem en zijn vrouw al uit elkaar geslagen, maar hij kan haar niet loslaten. De serie start met een bijna perfecte moord. John Luther heeft zelf door wat er gebeurd is, maar de geniale en psychopatische Alica Morgan heeft haar zaakjes zo goed voor elkaar dat hij niets kan bewijzen.

2. Gala 100 jaar Toon Hermans (NPO2)
Voor als je dit programma gisteren heb gemist, omdat je te druk was met feesten.

Verschillende artiesten zoals Freek de Jonge, Wende, Hadewych Minis, Chantal Janzen en Paul van Vliet brengen in een feestelijk programma een hommage aan Toon Hermans.

3.The Hunchback of Notre Dame (Net5)
In het Parijs van de vijftiende eeuw leeft de gebochelde klokkenluider Quasimodo in de toren van de Notre Dame. Tijdens het zottenfestival durft hij eindelijk naar buiten te gaan en ontmoet hij zigeunerin Esmeralda.

4. Shrek (RTL 5)
Shrek is een grote, groene Ogre die gevreesd wordt door alle inwoners van Duloc, het land waar de slechte heerser Farquaad de scepter zwaait. Als Farquaad besluit alle sprookjesfiguren uit Duloc te verbannen, vluchten zij naar het moeras. En laat dat nou net het domein van Shrek zijn, die daar absoluut niet op zit te wachten! Om de rust in zijn geliefde omgeving te laten terugkeren, sluit Shrek een deal met Farquaad. In ruil voor het bevrijden van de mooie prinses Fiona zullen de sprookjesfiguren weer worden toegelaten in Duloc.

Alle drie de Shrek films komen na elkaar op RTL 5.

5. Planet Earth II (NPO1)
Eilanden staan centraal in de eerste aflevering van een nieuwe reeks van het spectaculaire Planet Earth. Een jong zeeleguaantje rent voor zijn leven op de Galapagos, maar hongerige slangen zitten hem op de hielen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *