Dit moet je zien op 23-12

Flikken Maasttricht
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor vrijdag 22 december ben je van die vraag verlost.

1.Flikken Maastricht – NPO 1

Deze serie gaat al weer haar elfde seizoen in. Ooit was Flikken Maastricht gezapig, nu is het een crimeserie die niet zo misstaan op Netflix. Angela Schijf wordt elk jaar mooier!

2.The Lord of the Rings: The Two Towes – SBS6

The Lord of the Rings: The Two Towers is het tweede deel van Peter Jacksons film-trilogie The Lord of the Rings, gebaseerd op J.R.R. Tolkiens gelijknamige bestseller. De film was in 2003 genomineerd voor zes Oscars, en won er uiteindelijk twee.

3. A Christamas Carol – NET5

Het aloude kerstverhaal van Charles Dickens in een heel modern jasje. Regisseur Robert Zemeckis maakt gebruik van motion capture, een techniek waarbij bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van acteurs worden geregistreerd en vervolgens worden geanimeerd. Dat levert visueel spectaculaire resultaten op. Met Jim Carrey.

4. Star Trek: Enterprise – Netflix

Kapitein Archer en zijn bemanning verkennen de ruimte en ontdekken innovatieve technologieën als ze nieuwe buitenaardse soorten tegenkomen in deze prequel van Star Trek.

5 Lo and Behold: Reveries of the Connected World – Netflix

Filmmaker Herzog laat de geschiedenis van het internet zien vanaf het prille begin in 1969 en overweegt de positieve en negatieve invloed ervan op de maatschappij.

En deze tip is voor jullie natuurlijk volstrekt overbodig: The Grand Tour bij Amazon Prime.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *