Dit moet je zien op 24-12

all you need is love
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor zaterdag 24 december helpen wij je een handje op weg.

1. All You Need Is Love Kerstspecial – RTL4
Want zeg nu zelf: wat is kerstavond zonder Robert en zijn romantische liefdesverhalen? Met zijn speciale All You Need Is Love-team trekt hij er speciaal op uit om hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen te verzorgen.

2. The Lord of the Rings: Return of the King – SBS6
Het laatste deel van het avontuur van Frodo en kompanen is misschien ook wel de tofste van allemaal. In Return of the King starten de reisgenoten aan het gevecht van hun leven. Ze moeten echter slim zijn, want op eigen kracht redden de strijders het niet tegen Sauron.

3. NOS Oranje Jaaroverzicht – NPO 2
De Oranjes waren dit jaar vaker in het nieuws dan normaal. Denk aan de financiële perikelen, waaronder de toekomstige uitkering aan kroonprinses Amalia. Een goed moment om in dit jaaroverzicht samen met de NOS de hoogte- en dieptepunten van de koninklijke familie nog eens door te nemen.

4. The Interview – Netflix
Misschien wel een van de meest beruchte films van de afgelopen paar jaar. In deze film draait het allemaal om een talkshowhost die dictator Kim Jong-Un van Noord Korea wil gaan interviewen. Maar je raadt het al: dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

5. 7:19 – Netflix
Nadat Mexico-Stad wordt getroffen door een zware aardbeving, wachten de onder het puin beknelde overlevenden op redding en doen ze wanhopig hun best om in leven te blijven. Deze Mexicaanse dramafilm is van begin tot eind spannend.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *