Dit moet je zien op 30-12

Japan
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor vrijdag 30 december helpen wij je een handje op weg.

1. Joanna Lumley’s Japan – NPO1
Na de start in het ruige noorden, vertrekt Joanna richting Honshu, het culturele centrum van Japan. Met de pijlsnelle kogeltrein reist zij verder naar het zuiden. Joanna Lumley laat je tijdens haar reis genieten van prachtige tempels, idyllische stranden, indrukwekkende vulkanen en eeuwenoude steden.

2. Darts – RTL7
“El Clasico komt eraan! Ik ben er klaar voor en kijk ernaar uit om tegen Phil Taylor te spelen”, twitterde Van Barneveld. Zo is het maar net!

3. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween – NPO2
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken.

4. Der NSU Complex – Netflix
Dertien jaar lang wist de ondergrondse neonazistische organisatie NSU de Duitse politie te ontlopen, terwijl ze bommen plaatsten, banken beroofden en immigranten vermoordden.

5. Garfunkel and Oates: Trying to be special
Garfunkel and Oates geven een show vol verrassingen in Seattle en hopen zo genoeg geld te verdienen om hun eigen comedyshow te kunnen maken.

Wil je iets anders kijken? Check deze twee deze lijstjes: Films, Series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *