Dit moet je zien op 31-12

tv tips voor 31 december
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor zaterdag 31 december helpen wij je een handje op weg.

1. Ik Hou van Holland: Oud & Nieuw (RTL4)
In deze speciale eindejaarseditie is het weer ouderwets lachen geblazen. De teams van Jeroen en Guus worden in sneltreinvaart aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse actualiteiten en andere Hollandse weetjes.

2. De Vrienden van Amstel LIVE! (RTL5)
Oudjaarsdag kan natuurlijk niet zonder goede muziek. Met De Vrienden van Amstel LIVE krijg je een breed scala aan Nederlandse artiesten om de laatste uurtjes zingend door te komen.

3. Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2016 (NPO 1)
Vooruit, Claudia is ook niet meteen onze favoriet, maar vorig jaar heeft ze ons positief verrast met haar toffe show. Vandaar dat ze het ook dit jaar weer mag proberen om de lachers op haar hand te krijgen met deze oudejaarsconference.

4. Zoo (Netflix)
Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken. De aanvallen van de dieren lijken steeds erger en preciezer te worden.

5. Sneakerheadz (Netflix)
Sneakers, wie kent ze niet? In deze documentaire onderzoeken experts de evolutie van de sneaker, een fenomeen uit de popcultuur, en krijgen de enorme verzamelingen te zien van atleten, rappers en andere sneakerfanaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *