Dit polsbandje maakt van alle horloges een smartwatch

montblanc-Horlogebandje
Horlogemaker Montblanc vindt het helemaal niet nodig om je klassieke horloge bij het grofvuil te zetten als de smartwatches de markt overnemen. Dankzij een nieuw horlogebandje geef je jouw trouwe polshorloge een welkome upgrade.

De e-Strap is een bandje dat Montblanc onthuld heeft voor hun Timewalker Urban Speed collection. Het leren bandje met een klein schermpje heeft notificaties, monitort je activiteiten en kan samenwerken met verschillende apps op je smartphone. Het schermpje zit op de onderkant van het bandje (waar ook de sluiting zit), zodat je op het eerste gezicht gewoon een normaal horloge om hebt.

Ook tijdens het fitnessen
Het OLED-schermpje is nog geen inch breed, maar heeft wel een touchscreen, zodat je door je notificaties kunt scrollen van de Android of iOS-smartphone die je eraan gekoppeld hebt. Tijdens het fitnessen houdt de ingebouwde accelerometer jouw bewegingen in de gaten. De accu van de e-Strap zou 5 dagen mee kunnen gaan.

Montblanc-Horloge

Ondanks het simpele uiterlijk zul je flink in de buidel moeten tasten om de e-Strap aan je horloge toe te voegen. Volgens het blog A Blog To Watch kost het bandje (zonder klok) omgerekend 250 euro. Toch kan het een alternatief zijn voor de futuristisch ogende smartwatches, als je toch liever een traditioneel horloge om je pols hebt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *