Dit probleem van de Raspberry Pi 4 is nu aangepakt

Dit probleem van de Raspberry Pi 4 is nu aangepakt
Nieuwe computertjes zoals de Raspberry Pi kunnen met kinderziektes komen. Dat was ook hier het geval met de nieuwe Raspberry Pi 4.

Voor een paar tientjes een computer kopen. Het kan met de Raspberry Pi’s. Inmiddels zijn we aangekomen bij nummer vier van de Raspberry Pi Foundation. De lancering bracht echter issues teweeg. De computer zou kampen met temperatuurproblemen.

Gelukkig voor kersverse eigenaren van de Raspberry Pi 4 werkt het bedrijf aan een oplossing. De site CNX-Software ging aan de slag met een nieuwe testversie. Op deze testversie bleken de problemen verleden tijd. De Raspberry Pi 4 werkt op deze proefsoftware ongeveer drie tot vijf graden koeler in vergelijking met de oude software.

Zeker met deze warme dagen is het soms lastig om een Raspberry Pi goed gekoeld te krijgen. Een koud plekje zoeken in huis is het beste voor de computer, maar dit is niet altijd mogelijk. Via het forum van Raspberry kan de nieuwste software geïnstalleerd worden die de temperatuurproblemen aanpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *