Dit slimme bed groeit mee met het kind dat erin slaapt

SleepIQ-kids
Kinderen groeien razendsnel, dus is het vinden van een kwalitatief goed bed dat jaren meegaat een hele opgave. Het Smart Bed van Sleep Number past zich aan aan het opgroeiende kind dat erin slaapt.

Het bedrijf Sleep Number maakt al langer ‘slimme’ bedden, maar dit is de eerste keer dat ze speciaal een kindermaatje hebben ontwikkeld. De SleepIQ Kids is dan ook veel meer dan een kleiner formaat van het grotemensenbed. Ouders kunnen hiermee bijvoorbeeld het slaapritme van hun kinderen mee in de gaten houden.

Ouders blijven op de hoogte
Het Sleep Numbers dashboard-app geeft ouders een melding op hun smartphone als het kind uit bed is geslopen of als er wel erg veel bewogen wordt. Ook is er een Monster Detector aanwezig, zodat ook de jongsten met een gerust hart kunnen gaan slapen.

SleepIQ-kids

Stevigheid omhoog of omlaag
Naarmate kinderen ouder worden kan de stevigheid van het bed aangepast worden, zodat het ook fijn blijft liggen voor iemand die al flink gegroeid is. Daarnaast is er een speciale stand aanwezig die de ideale zithouding geeft als er voorgelezen wordt.

Ingebouwde lampjes onder het bed gaan automatisch aan als het kind opstaat, en ouders kunnen de lampjes rondom het bed op afstand aan en uitzetten. Later dit jaar kun je het SleepIQ Kids bed bestellen vanaf duizend dollar.

[gv data=”l8kQwqSmN4k”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *