Dit slimme bureau meldt wanneer je moet gaan staan

Stir-Desk
Heel de dag op een stoel achter een bureaustoel zitten is niet goed voor je gezondheid. Daarom helpt deze verstelbare desk je een handje door te laten weten wanneer het tijd wordt om staand te gaan werken.

De Kinetic Desk M1 van Stir is een slim bureau dat middels stille, gemotoriseerde poten heel gemakkelijk in hoogte te verstellen is. Deze bureau’s zagen we al eerder (zoals deze), maar dit exemplaar onderscheidt zichzelf door de gebruiker ervan op te hoogte te stellen als je beter even kunt gaan staan.

Touchscreen
Door de dagelijkse routines van de persoon achter het bureau te leren, kan de Kinetic Desk steeds nauwkeuriger laten weten wanneer het tijd is om van houding te veranderen. Daarnaast is er een klein 5-inch touchscreen in het blad verwerkt, waarmee je de hoogte aan kunt passen, en je de melding kunt accepteren dat je inderdaad even moet gaan staan.

Stir-Touchscreen

Op dit touchscreen kun je ook op ieder moment de statistieken opvragen hoe vaak en hoelang je gezeten en staand gewerkt hebt. Deze gegevens verzamelt het bureau niet alleen door de positie waarin hij staat. Verschillende sensoren onder het bureau registreren wanneer je zit, staat of weg bent. Er zijn vier stopcontacten in het bureau verwerkt, en de Kinetic Desk moet (natuurlijk) ook zelf aan het stopcontact gehangen worden om te werken.

Zelf bestellen
Wil je zelf ook je houding verbeteren en aan je gezondheid werken tijdens het werken? Via deze link kun je jouw eigen Kinect Desk M1 bestellen voor 2.990 dollar, inclusief verzendkosten. Omgerekend komt dat neer op 2667 euro.

Stir-Bureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *