Dit slimme kussen doet meer dan enkel comfort bieden

Auteur: , 2 Reacties
Dit slimme kussen doet meer dan slechts comfort bieden

Voor wie van slapen én data houdt.

ZEEQ is een slim kussen dat je slaap analyseert, muziek afspeelt en je wakker kan maken op een comfortabele manier. Volgens de makers behoort snurken tevens tot de verleden tijd. In het kussen zit een microfoon verwerkt dat luistert of je snurkt. Zodra het slimme kussen dit constateert vindt er een kleine vibratie plaats. Hierdoor verwissel je van slaappositie en stop je met snurken.

De ZEEQ is verbonden met een app op je smartphone. Via de app kun je slaapstatistieken bekijken. De makers proberen hun product via Kickstarter aan de man te brengen. Het streefbedrag van 50.000 dollar is inmiddels gepasseerd. De batterij in de ZEEQ gaat tussen de vijf en de tien dagen mee. Het kussen kun je opladen. Voor 129 dollar is het kussen van jou. De ZEEQ wordt vanaf december geleverd.

App2 reacties

Jammer dat als je het koppelt via een android telefoon,
Dat gegevens dan in de ‘Fit-api’ komen,

En dus ook invloed hebben over welke zorgverzekering jij wel/of niet.. vindt tijdens het googelen naar een nieuwe zorgverzekering op het eind van het jaar.
@martinus: Dat is dus maar gedeeltelijk waar, als je de goede vergelijking sites af neust en meerdere krijg je echt al het aanbod wel te zien, desnoods zoek je met een VPN als je zo achterdochtig bent.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).