Dit slimme slaapmasker maakt je wakker met licht

Dit slimme slaapmasker maakt je wakker met licht
De powernapp. Wie werkdagen van 10 tot 12 uur wil maken of gewoon productiever en met meer inspiratie te werk wil gaan zou het eens moeten proberen. Maar ’s middags in slaap vallen en een half uur later ruw worden gewekt valt niet bij iedereen even goed. De makers van de Napwell zeggen een oplossing te hebben.

De Napwell is een slaapmasker dat je wakker maakt met kunstlicht dat een zonsopgang nabootst. Zo kom je langzaam uit je slaap en vermijdt je je het fenomeen ‘slaapinertie’, waarbij je knorrig wakker wordt en het liefst je laptop meteen uit het raam gooit. (Of ben ik de enige die dat heeft?)

Je kunt zelf een tijd instellen waarop de Napwell je je wekt. Hij is voor een digitaal apparaat verder best analoog. Geen wifi of bluetooth, maar alleen een batterijtje om de Napwell van stroom te voorzien. Volgens Napwell-bedenker Justin Lee strookt dat met de theorie dat hun producten op elk moment door iedereen gebruikt kunnen worden.

Het Napwell-project loopt via Kickstarter, waar ze $30.000 proberen op te halen. Op het moment van schrijven is daar 8.000 van binnen met nog 38 dagen te gaan. Die komen er dus wel.

Liever een minder opzichtige wekker? Voor vrouwen raden we deze wekkervibrator aan.

[gv data=”sPVwiBoPDs8″][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/Napwell/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *