Dit spel maakt van je Android-telefoon een tennisracket

Dit spel maakt van je Android-telefoon een tennisracket
Waarschuwing: grote kans op telefoons die door je TV vliegen.

Gamebouwer Rolocule heeft vandaag het spel Motion Tennis Cast uitgebracht. Een gratis hybridespel dat zich zowel op je telefoon als op je TV-toestel afspeelt. Hiervoor heb je nodig:

In de app wordt gevraagd om het scherm van je telefoon naar je Chromecast te casten. Wanneer je dat via de chromecast-app hebt gedaan, kom je in het menu van het spel, en kan het tennissen beginnen. We hebben het even geprobeerd en het oogt allemaal grappig, maar de graphics zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. De audio evenmin. Aangezien het gratis is zullen we niet klagen.

Op het tennisveld wordt je automatisch bij de positie van de bal neergezet, en bepaal door met de telefoon te ‘slaan’ hoe je ‘m raakt. hierbij kun je verschillende tennismoves uithalen. Het spel heeft vier schillende moeilijkheidsniveaus, evenals een Time Attack modus.

Het spel werpt bovenal een blik op de toekomst van Android-games, en hoe de Televisie/Chromecast steeds vaker een nuttige toevoeging kan zijn. Mocht je écht fanatiek voor je TV een balletje willen slaan, dan is de Wii hierin nog steeds niet overtroffen.

[gv data=”b-VfK2nd7P4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *