Dit superjacht van 120 meter komt uit Nederland

Dit superjacht van 120 meter komt uit Nederland
Deze week is in Dubai de internationale botenshow aan de gang en een Nederlandse jachtenbouwer toont hier een bijzonder ontwerp.

De boot luistert naar de naam Amara en het gaat het langste superjacht worden dat het Nederlandse Oceanco uit Alblasserdam ooit heeft gebouwd. Er kunnen maximaal 20 gasten mee aan boord en de passagiers kunnen op het water genieten van ongekende luxe.

De prijzen voor dit soort speeltjes zijn altijd krankzinnig. Een beetje superjacht kost al gauw 50 miljoen euro. En dan heb je enkel de aanschaf achter de rug. Tel je personeelskosten, onderhoud en havenkosten hierbij op dan komen hier nog honderduizenden euro’s op jaarbasis bij. Alleen al het voltanken van een beest als deze kost duizenden euro’s.

Aan boord van het schip onder andere twee bioscopen, een fitnessruimte, een heliport, een welnessruimte, uiteraard meerdere zwembaden met glijbanen en een klimmuur. Alle plannen zijn nu nog virtueel. Oceanco hoopt in Dubai met deze presentatie een koper te vinden. Eenmaal gevonden gaat het productieproces van start. Het superjacht is ontworpen door Sam Sorgiovanni.

[gv data=”88g7D3mJVZs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *