Dit toetsenbord is gemaakt van LEGO, en het werkt

Dit toetsenbord is gemaakt van LEGO, en het werkt
Op een stukje LEGO gaan staan kunnen we gerust omschrijven als het meest pijnlijk dat je in menselijke toestand kunt meemaken. Met je vingers op stukjes LEGO in de vorm van een toetsenbord tikken lijkt ons juist weer heel prettig.

LEGO-expert JK Brickworks heeft op basis van een bestaande toetsenbordprintplaat een werkend model gemaakt met het speeldgoed. De grootste uitdaging was om de LEGO-toetsen precies boven het membraan te krijgen, maar met hulp van Technic connectors was dit te realiseren.

Er zijn verder een paar geinige toetsen gerealiseerd. De Home-knop is daadwerkelijk een klein LEGO-huisje, op de capslocktoets ligt een cap en de Windows-knop is gemaakt van ramen. Bovendien is zo’n constructie erg handig om schoon te houden, dunkt ons.

[gv data=”SEEzQKJfNE0″][/gv]
[lg_folder folder=”0_Divers/Toetsenbord_van_LEGO/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Ik vind dat lego en cherry maar eens samen moeten gaan werken aan een keyboard. een lego plaat met het cirquit er in waar je cherry switches op kan klikken met een lego onder en bovenkant. Dan kan je alles er omheen naar wens opbouwen en heb je een mechanisch keyboard van lego.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *