Dit verhaal over Bitcoinbeurs Mt. Gox wil je niet lezen

Dit verhaal over Bitcoinbeurs Mt. Gox wil je niet lezen
Hoe verschikkelijk en triest het verlies van Bitcoinbeurs Mt. Gox ook is, het kan altijd erger.

De directeur van Mt. Gox, Mark Karpeles, heeft laten weten dat hackers waarschijnlijk al het geld van de beurs hebben gestolen. Ongeveer 127.000 schuldeisers zijn in totaal 46 miljoen euro aan Bitcoin verloren. Een bitter verlies dat recent een nog viezere nasmaak kreeg. Op Reddit schrijft iemand namelijk een verhaal waar de rillingen van over je rug gaan:

Op de dag dat de Bitcoinbeurs Mt. Gox offline ging, kreeg Reddit-member ‘bitc0n’ geen contact meer met zijn vriend. Hij wilde hem het slechte nieuws brengen aangezien zijn vriend voor 900 Bitcoins (nu ongeveer 350.000 euro) ten onder zou gaan.

Hij kreeg hem echter niet te pakken en gezien het is niets voor hem was om telefoontjes en berichten te negeren, besloot hij zijn vrouw te bellen om zeker te weten dat hij ok was. De vrouw liep al bellend naar de winkel waar de persoon werkzaam is en begon bij aankomst hard te gillen.

In de winkel lag de man die zich zojuist met een shotgun van het leven had beroofd. De vriend snelde zich direct naar de winkel, maar kon ook niets meer doen. Het gegil en de beelden van zijn verminkte vriend zullen hem nog jaren achtervolgen, aldus Reddit-user bitc0n.

When I got there she was on the workshop floor with his body. He used a shotgun. She was trying to put his head back together. Blood and brain matter was everywhere. There was no hope of saving him.

Lees hier de volledige post met het verschrikkelijke verhaal.

5 reacties

  1. Ik vind deze post niet echt nieuwswaarde hebben maar meer een post onder de noemer sensatie. Bovendien is het nog maar de vraag of reddit-user bitc0n het verhaal niet heeft verzonnen omdat echt bewijs uitblijft en het verhaal wat vaag is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *