Dit was het populairste kerstcadeau voor gadgetliefhebbers

Dit was het populairste kerstcadeau voor gadgetliefhebbersHet is geen geheim dat Fitbit op dit moment de wearable markt domineert. Het lijkt erop dat de fitness tracker het zelfs nog beter deed tijdens de feestdagen.

Op eerste kerstdag schoot de Fitbit-app namelijk omhoog in de Apple Store. Natuurlijk kunnen we van het aantal downloads niet afleiden hoeveel wearables er zijn verkocht, maar het laat wel zien dat veel gebruikers hun Fitbit aan het instellen zijn. Volgens verzamelde data van App Annie is Fitbit’s iOS app al het hele jaar enorm populair. Het is zelfs de meest gedownloade applicatie in de gezondheidscategorie. Op eerste kerstdag schoot de applicatie 20 plekken omhoog in het lijstje van gratis applicaties.

Dit was het populairste kerstcadeau voor gadgetliefhebbers

Toch blijft Fitbit de druk voelen van concurrenten als Xiaomi en Apple. Laatstgenoemde komt waarschijnlijk volgend jaar maart met een nieuw model van de Apple Watch, terwijl het Chinese bedrijf wearables maakt die vooral vanwege de prijs voor veel mensen erg interessant zijn.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *