Dit weten we al over de Samsung Galaxy A51 [render]

samsung-galaxy-a-51-render
Gaat Samsung weer een PR-probleem voor zichzelf creëren?

De watchers van Sammobile zagen de nieuwe Samsung Galaxy A51 voorbij komen via Geekbench. Natuurlijk een mooie gelegenheid om te delen wat we nu al weten. Een van de meest opvallende geruchten is dat de midranger, opvolger van de Samsung Galaxy A50, wellicht wordt uitgebracht vóór de Samsung Galaxy Note 11. Daarmee wordt deze midranger het eerste type dat Android 10 af fabriek geïnstalleerd krijgt. Die eer is normaal voorbehouden aan de vlaggenschepen. De Samsung Galaxy Note 10 was echter al op de markt vóór Android 10 en heeft dus Android 9 Pie geïnstalleerd. Zou zo’n vergane primeur niet voor wat slechte publiciteit kunnen zorgen?

Qua overige specificaties leidt men van Geekbench af dat de processor wat teleur zal stellen. Dit zou namelijk de Exynos 9611 zijn en niet de Exynos 9630 waar Samsung aan werkt. Het geheugen zal met 4 GB RAM werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit óf 6 GB RAM met 128 GB opslag óf 8 GB RAM met 256 GB opslagcapaciteit ook niet te opvallend zijn. De te verwachten tripple camera met een 64 MP hoofdcamera en 35 MP selfie-camera zijn dan weer een stuk opvallender.

Al met al zouden Android 10 en de bijbehorende software wel eens dé trekpleister van dit toestel kunnen worden. In ieder geval zwerven de eerste renders alweer over internet.

[gv data=”lBNzsS-SLvY”][/gv]

Nog geen reacties

  • @ffw88: jij houd echt vol …
   Ik ben de Note 8 nu echt wel beu want ik doe nooit langer dan 2 jaar omdat ik gewoon wat anders wil.
   Note 8 doet het nog prima maar ik had gelukkig de Azië versie met de SD835 en 256GB storage en nog eens een 200GB mSD erin.

   Nadelen: vond de accu vanaf begin al ondermaats en vind laden aan het begin van de avond na een hele dag niet fijn meer.
   Mono speaker vind ik klote.

   Ga deze week over naar de Asus ROG phone 2 (12/512GB). Niet zo zeer om te gamen maar om mijn media consumptie te verbeteren ( accu, beste speakers ooit, groter display, 120hz refresh rate).
   Zal voor mij voor het eerst in bijna 10 jaar zijn zonder Samsung.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *