Dit weten we al over Skyrim Remastered

Skyrim remastered
Vrijdag komt the Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition voor PC, PlayStation 4 en Xbox One uit. Wat kunnen we verwachten?

De Skyrim Special Edition bevat de veelgeprezen game en alle uitbreidingen met compleet nieuwe features zoals remastered art en effecten, dynamische scherpte en diepte, screen-space reflecties en meer. Ook brengt de Skyrim Special Edition de volledige kracht van PC mods naar consoles. Nieuwe quests, omgevingen, personages, dialogen, uitrustingen, wapens en meer.

In deze video kun je goed zien dat de game vooral grafisch fors is opgepoetst.

[gv data=”LSPuJ9ggVcA”][/gv]

Ontwikkelhuis Bethesda onthulde eerder deze week dat die modificaties op de PlayStation 4 één Gigabyte mogen innemen terwijl deze op de Xbox One vijf Gigabyte groot mogen zijn, een verbetering van de twee Gigabyte die beschikbaar was voor Fallout 4. Modificaties mogen op de PlayStation 4 geen externe assets gebruiken door een geschil tussen Bethesda en Sony, wat het ruimteverschil verklaart. Er moet dan minder worden opgeslagen van een externe bron.

Gamers die de digitale versie hebben gereserveerd, kunnen Skyrim Special Edition op 26 oktober om middernacht alvast binnenhalen. Dan kun je het spel op 28 oktober om 00.00 uur meteen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *