Dit weten we over de aankomende Tomb Raider-game

Tomb Raider gaat weer lekker tomben raiden
Lara Croft gaat als vanouds lekker tomben raider.

Onze favoriete archeologe Lara Croft a.k.a Tomb Raider komt volgend jaar terug in een nieuwe game. Uitgever van de twee voorgaande Tomb Raider-toppers Square Enix maakt dat vandaag met een bericht op Twitter bekend. Dit is wat we tot dusver weten en verwachten.

Square Enix laat het volgende weten op Twitter: “Er is een nieuwe Tomb Raider-game op komst. We willen onze fans altijd op de eerste plek zetten, dus daarom willen we jullie laten weten dat het na de onthulling niet lang duurt voordat je zelf kunt spelen. Onze gezamenlijke reis zal tijdens een groots evenement in maart 2018 beginnen. We kunnen niet wachten om jullie mee te nemen op Lara Croft’s definiërende avontuur.”

Square Enix doelt hiermee op de release van de aankomende Tomb Raider-film met de prachtige Alicia Vikander als Lara Croft. Check hier alvast de trailer van die film. Mogelijk vindt de onthulling van de (mogelijke laatste) iteratie uit deze generatie Tomb Raider-games dus in maart 2018 plaats. Ik gok dat de game uiteindelijk in het najaar van 2018 uit zal komen. Ik kan niet wachten! Hieronder vind je de trailer van de vorige Tomb Raider game die overigens ontzettend tof was.

[gv data=”E1pPpEX94T0″][/gv]

En gewoon omdat het kan, zie je hier hoe verontrustend het zou zijn als we in 2018 in plaats van een nieuwe Tomb Raider een mannelijke ‘Womb Raider’ zouden krijgen.

Foto @SquareEnix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *