Dit weten we over de nieuwe Call of Duty

Dit weten we over de nieuwe Call of Duty
Een blik op wat komen gaat.

Net als dat er ieder jaar een nieuwe iPhone komt, is het een traditie in de gamewereld dat er ieder jaar een nieuwe Call of Duty verschijnt. Doorgaans komt Activision met een aankondiging in het voorjaar, met de eerste gameplay beelden in de zomer. Een release volgt dan in de herfst.

Het duurt nog even voordat het voorjaar aanbreekt, maar toch is er nu informatie naar buiten gekomen van Activision over de nieuwe Call of Duty. Het Amerikaanse bedrijf heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe Call of Duty een single player zal bevatten en dus niet enkel een multiplayer gaat krijgen.

Dit zal bij traditionele fans van de gamereeks als muziek in de oren klinken. Call of Duty: Black Ops 4, die in 2018 verscheen, bevatte geen singleplayer. Niet eerder werd een volledige CoD uitgebracht zonder singeplayer. Dit kwam Activision op kritiek te staan en daar lijkt het bedrijf nu iets mee te doen.

Niemand minder dan President van Activision, Rob Kostich deelde de mededeling. Kostich liet verder los dat ook de nieuwe CoD een grootse multiplayer te wachten staat inclusief co-op mogelijkheden. De nieuwe, nog titelloze, Call of Duty verschijnt dit najaar.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *