Dit weten we over de nieuwe GoPro Hero 7

Auteur: , 1 Reactie
GoPro Hero 7

De GoPro Hero 7 komt er later deze maand aan, maar GoPro weet de action cam niet zo goed onder de pet te houden.

Waar we action cam zeggen bedoelen we eigenlijk action cams. GoPro lanceert namelijk drie varianten van de Hero 7: White, Silver en Black. GoPro gebruikte diezelfde namen al eerder en destijds was de White-uitvoering het basismodel en de Black-uitvoering het vlaggenschip. Dat lijkt ook nu zo te zijn, want alleen de Hero 7 Black heeft op de uitgelekte afbeeldingen een schermpje aan de voorzijde.

Verder zet GoPro opnieuw in op waterdichtheid en stabilisatie. De Hero 7-modellen zijn tot 10 meter diep waterdicht, net als de uitgaande modellen. Wil je dieper, dan kan dat natuurlijk met de speciale camerabehuizingen. GoPro verbeterde vorig jaar ook de beeldstabilisatie van de Hero 6, maar claimt nu nog veel stabielere shots te kunnen leveren. Daar hebben we natuurlijk niets op tegen, want stabiele beelden kijken toch net wat lekkerder weg.

GoPro Hero 7

Over beelden gesproken: de Hero 6 filmde in 4k met 60 frames per seconde en in 1080p met maximaal 240 frames per seconde. Daar lijkt geen verandering in te gaan komen, al zouden we eerlijk gezegd ook niet weten wat GoPro in dit opzicht nog beter kan doen.

Dan de releasedatum. Die is niet ver weg meer. Naar verwachting presenteert GoPro de camera’s in de derde of vierde week van september. Dan zouden ze ook meteen in de winkel moeten liggen.1 reactie

niet weten wat nog beter kan?

4k in 120fps bijvoorbeeld…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).